Populäraste fotbollsmatcherna och lagen att spela på

Det finns vissa lag och matcher som alltid är lite mer intressanta att spela på när det kommer till odds och betting. På grund av den rådande situationen i världen har den större delen av sportvärlden tagit en paus vilket så klart även påverkar vad vi kan betta på. Men vi hoppas så klart att läget ska vara återställt så snart som möjligt. Här kommer några av de populäraste matcherna och lagen du ska spela på. Glöm inte att utnyttja din https://speedybet.org/speedybet-valkomstbonus om du inte redan har gjort det.

El Clasico är namnet på stormötet i spanska ligan mellan de båda topplagen tillika rivalerna Real Madrid och FC Barcelona. De möts två gånger i ligan och oftast även i flera cuper under en säsong. Detta brukar vara en rent av avgörande match som bestämmer hur det ska gå i ligan. Att vinna dessa matcher handlar alltså inte bara om prestige utan även om att säkra ett ligaguld. Med sånt stort fokus på denna match är det inte konstigt att folk älskar att betta på den. Många bettar på vem som ska stå som vinnare men du kan även betta på allt från vem som kommer göra första målet till antal hörnor under matchen.

Den engelska ligan ligger många spelare varmt om hjärtat och en generell ligaomgång är alltid populärt hos spelbolag som Speedybet. En match som alltid lockar stor publik och älskas av alla som bettar är North London Derby, matchen mellan Tottenham Hotspur och Arsenal. Dessa två lag är ärkerivaler och denna match bestämmer vem som är kung i norra London. Arsenal var länge överlägsna men under de senaste åren har det skett ett tronbyte. Nu är det Tottenham som oftast går vinnare ur striden. Du kan alltid betta på vem du tror står som segrare efter 90 minuter.