Om bloggen

Detta är en blogg som är dedikerad till allt som har med fotboll att göra. Jag som skriver denna blogg älskar fotboll och har gjort det sedan jag var liten. Jag spelade också i mina ungdomsår men efter flera skador bestämde jag mig för att lägga karriären på hyllan. Personligen läser jag otroligt mycket om fotboll och vill gärna dela med mig om allt från vad som hände i senaste ligaomgången till kuriosa om olika spelare. Då föddes idén till att starta denna blogg. Här får jag chansen att skriva av mig om allt som rör fotboll och dela med mig till andra som är lika fotbollsintresserade som jag själv.

Du kommer kunna läsa om en rad olika fotbollsklubbar och spelare. Jag har inte valt att rikta in mig på någon specifik liga utan delar istället med mig av lite av varje. Jag älskar ju själv all typ av fotboll och tycker inte att man ska begränsa sig på den punkten. Dock ligger engelsk fotboll mig lite extra varmt om hjärtat. Jag kommer gå in på allt från klubbarnas historia till deras meriter. Jag kommer även rikta in mig på vissa spelare och skriva om dem. Bloggen är en mix av fakta och mina personliga åsikter. Detta är bara någonting jag gör för skojs skull men jag tycker ändå att man ska kunna dela med sig av sina åsikter om en match eller kommentera en nyhet. Ni läsare är så klart också välkomna med era åsikter.