SMEDBY BOIK

TREDJE RAKA TREPOÄNGAREN!

Det blev seger hemma mot serietvåan Smedby med 5-2 (2-0) i en underhållande och chansrik match!

Smedby startar matchen bäst och spelar en snabb publikfriande fotboll med mycket fart och fläkt!

De heta målchanserna uteblir dock och de kommer bara till lite halvchanser då kapten Svartz styr och ställer i försvaret.

Vi arbetar oss in i matchen och Ralle får nicka in ettan på hörna av Dick. Vi börjar skapa chanser i parti och minut framförallt genom James som bl a bommar en straff. På övertid kan Mohammed raka in tvåan på retur efter att James haft ännu ett friläge i halvleken. Övertiden som orsakades av en otäck huvudsmäll mellan Anton och en av deras killar där tyvärr deras kille fick bryta matchen pga yrsel.

Anton får gå ut ett tag och plåstras om efter att ha fått ett jack i huvudet.

I den andra halvleken kommer Smedby ut och spelar med sin fart igen och kan få in ett reduceringsmål på straff då bollen oturligt studsade upp på en av våra armar. De fortsätter sedan att ligga på och ett kvitteringsmål hänger i luften men Tom gör ett par fina räddningar.

Vi kämpar på och får ytterligare en straff sedan James blivit nedgjord.

Denna gång stegar Mohammed fram och sätter 3-1 lugnt och säkert. Vi hinner knappt jubla färdigt på läktaren innan fyran kommer och äntligen får James sätta dit den efter sina många chanser efter en delikat framspelning och förarbete av Anton. Om matchen inte var punkterad innan det så kommer den definitiva spiken i kistan bara några minuter senare då James stöter in 5-1 på bortre stolpen efter en hörna återigen slagen av Dick.

Vi gör dessa tre mål inom fem minuter och kan pusta ut för Smedby är ett bra lag framförallt offensivt men bakåt var de riktigt ihåliga. Matchen hade lika gärna kunnat sluta 10-5 och publiken fick verkligen valuta för entrépengen! Nu är vi fyra poäng efter Smedby och hoppas vi kan få med oss några resultat i helgen för att spetsa till spänningen i serien ännu mer!

Nästa match är hemma mot Fågelfors nästa fredag kl 19.00. Välkomna då!

VI GER ALDRIG UPP!!!

Isack Thuresson