KALMAR SÖDRA IF

Lördag 12 augusti, 15.00. Skyttis

KALMAR SÖDRA IF - GULLRINGENS GOIF 2 - 3

Mål: Adrian Mathiassonl, James Weber, Mohammed Ibrahim

SEGER ÖVER KALMAR SÖDRA IF!

I våras var det målsnålt, i lördags målrikt. Hela fem nätrassel bjöds vi på och vi var det lag som var målgladast med tre strutar. Det började dock inte speciellt bra denna småkalla lördag. Ola fick slänga in handduken redan på uppvärmningen, foten höll tyvärr inte och vi fick möblera om lite i försvaret.

Första halvlek är en jämn historia där Kalmar drar det längsta strået. Efter lite kalabalik hos Marcin i mål lyckas en hemmaspelare få en tå på bollen och 1 – 0 lyser på tavlan i paus.

Vi snackar ihop oss i paus och går över till en 4-4-2 uppställning och får direkt lite mera att säga till om ute på gräsmattan.

Först ut att måla var Adde efter ett fint inspel från James. Det målet väcker oss lite och vi börjar tro på det…

20 minuter senare har vi målat ytterligare två gånger genom James och Mohammed.

Hemmalaget lyckas dock få in en reducering i slutet, men god moral och god kämparglöd gör att samtliga tre poäng följer med bussen hem till Gullemon.

Nu laddar vi batterierna i veckan, för på fredag kommer IFK Tuna på besök. Då är det bara en ny trea som gäller!

Isack Thuresson

James Weber