IFK TUNA - GGOIF

1-1 I ÅRETS FÖRSTA DERBY!

 

Oavgjort mot ett inledningsvis piggt hemmalag.

Men det målades inte förrän i början och i slutet av andra halvlek. Tuna tog ledningen genom deras notoriska målskytt Anton Carlsson i 50e minuten. Enligt många ett offsidemål på ca 2 meter, vi har inte riktigt flytet med ”gubbarna” på linjen. Men det är som det är, vi räknar med retroaktiv utdelning under säsongen…

Johan Hermansson gillade inte alls vad som stod på trätavlan och tryckte vackert inte kvitteringen genom en väl avvägd frispark när det återstod 15 minuter av matchen.

Vi började matchen svagt. Tuna skapar en hel del inledningsvis och det är Tom och virket som räddar oss från ett tidigt nätrassel. Efter anstormningen tar vi över taktpinnen något, tyvärr lyser dom där riktigt vassa chanserna med sin frånvaro. Vi är inte riktigt bekväma med den hårda planen och dom små ytorna som erbjuds på Tunhamra.

Vi avslutar drabbningen som det bättre laget och borde nog tryckt ditt någon mera boll efter Hermans kvittering. Mohammed har ett jätteläge när det återstår 5 minuter på trätavlan. Tyvärr får vi se bollen leta sig över virket och matchen slutar således 1 – 1.

 

Nu laddar vi om för en ny tuff drabbning på fredag. Då kommer det upphaussade topplaget Västerviks FF på besök, 19.00 kör vi igång!

 

Läs om matchen.

TRUPPEN

Adrian Mathiasson

Albin Gustafsson

Alexander Hellenstierna

Alexander Swartz

Anton Palmér

Björn Stridh

Christian Simonsson

David Henriksson

Dennis Isaksson

Dick Johansson

Hampus Wulff

Jesper Wärnehall

Joel Nilsson

Johan Hermansson Liström

Jonathan Gustafsson

Linus Kasselstrand

Mohammed Ibrahim

Murtada Jaber

Ola Lindblom

Petter Gustafsson

Rasmus Bexell

Robin Hammar

Tom Polder

William Lynbech

Åter till matchrapport >>>

Fredag 5 maj, 19.00. Tunhamra

IFK TUNA - GULLRINGENS GOIF 1 - 1

Mål: Johan Hermansson Liström

Gullringens GoIF

Gullemon

598 73 GULLRINGEN

0492-22003

kansli@gullringensgoif.se