HOSSMO BK

Tisdag 20 juni 19.30, Åvallen

HOSSMO BK - GULLRINGENS GOIF 1 - 3

Mål: Rasmus Bexell, Anton Palmér x 2

KLOCKREN SEGER MOT HOSSMO – SISTA MATCHEN FÖR KAPTENEN!...(eller?)

På tisdagskvällen tog vi bussen mot Kalmar igen. Hossmo BK stod som värd, ett gäng som ligger tvåa i tabellen och stoltserar med hela fem raka trepoängare. Imponerande!

Vi kommer från en förlust mot seriejumbon Trekanten som fortfarande svider i skinnet. Men vi bockar och gratulerar Trekantens IF till säsongens andra seger.

Allt det där som saknades mot Trekanten hade vi fyllt på med mot Hossmo. Det var lite mera jävlarannama och maxlöpningar i benen.

Redan efter 17 minuters spel inleder vi det som skulle bryta Hossmos fina svit. Ralle Bexell hittar nätet bakom hemmakeppern, oj så viktigt att få till ledningsmålet mot ett så bra motstånd.

Tyvärr fick vi inte behålla ledningen halvleken ut, utan hemmalaget kvitterade när det återstod 10 minuter till 45.

Anton Palmér var glödhet och bäst på Rinkabyvallen denna kväll. Hela tiden spelbar vilket resulterade i två mål för GoIF.

Två fasta situationer som bar frukt. Ett inkast (1–2) och en frispark (1-3).

Tre tunga och oerhört viktiga poäng bärgades, vilket märktes på killarna när domaren blåste av matchen.

Kul för våran kapten Linus Kasselstrand att avsluta sejouren i den gulsvarta tröjan med seger. Linus kommer framöver att lägga sin tid på familjen och husrenovering.

Vi tackar Kassel för dom sju år han har dragit på sig den gulsvarta tröjjan. Du kommer bli saknad!

James Weber

Marcin Muszka