GGOIF - VÄSTERVIKS FF

FÖRLUST MOT VFF!

Matchen mot Västerviks FF slutar 0-3 (0-0). Vi gör en krigarinsats och håller ställningarna länge men tyvärr inte tillräckligt länge. VFF äger mycket boll men vi släpper inte till nämnvärt med målchanser till dem då vi har ett stabilt försvarsspel och själva skapar lite farligheter på omställningar och fasta situationer bl a genom Kassel och Adde som har fina lägen att göra 1-0 i första halvlek. VFF har en jättemöjlighet i andra halvlek då de bara ska slå in bollen i öppet mål men får den på något konstigt vis i yttersida av stolpen. I andra halvlek lyckas vi inte skapa några chanser då även VFF har ett bra försvarsspel. Tyvärr tar domaren på sig huvudrollen och avgör matchen med framförallt två situationer. Efter ca 30 min kommer en av deras spelare in med sträckt ben och sula på Hermansson och maken till ett mer rött kort var länge sedan man såg. Domaren nöjer sig med det gula och Herman får sedan tyvärr utgå i halvlek. Hur matchen gestaltat sig med en utvisning får vi aldrig svaret på tyvärr. I minut 67 kommer den andra situationen där Dennis klockrent tar bollen mellan två VFF-spelare och är på väg framåt i en omställning då domaren mycket förvånat blåser frispark till VFF, en frispark som de sedan nickar i mål till 0-1 och sett hur matchen ser ut sen så avgör det tyvärr matchen. Nu lägger vi denna matchen bakom oss och tar med oss denna krigarinställning så kommer första trepoängaren att komma snart och varför inte redan på tisdag då den uppskjutna premiärmatchen mot Trekanten spelas och vi kommer i fas med övriga lag i serien som spelat en match mer än oss. Kom och stötta oss då!

VI GER ALDRIG UPP!!!

Fredag 12 maj, 19.00. Gullemon