GGOIF - TREKANTENS IF

Tisdagen 16 maj, 19.30. Gullemon

GULLRINGENS GOIF - TREKANTENS IF 7 - 2

Mål: Rasmus Bexell 2, Mohammed Ibrahim 2, Alexander Hellenstierna, Robin Hammar, Dennis Isaksson

ÄNTLIGEN SEGER!

Ibland räcker det att spela fotboll i 45 minuter. För i ärlighetens namn gör vi ingen bra första halvlek hemma mot Trekantens IF. Visst, vi målar två gånger, men det gör även våra gäster från Kalmar. Press-spelet och lite jävlaranamma lyser med sin frånvaro och gästernas mittfält får oftast stå ostört och slå långbollar till höger och vänster med helt okej adress.

Vi börjar kvällens målskytte genom en av matchens bästa spelare, Ralle Bexell.

I matchminut 8 trycker Ralle in lädret i bortre krysset efter en lite touch på gästernas backlinje. Snyggt och otagbart för gästernas keeper och förlösande för Ralle som har kämpat lite med just målskyttet. Här trodde nog dom flesta i publiken att vi skulle ösa på och fortsätta hålla i taktpinnen. Tyvärr lyckas Trekanten kvittera ganska omgående efter en hörna som verkar hitta hela vägen in bakom Tom. Snopet om något…

Vi återtar dock ledningen omgående efter ett fint anfall som avslutas distinkt av Alle. Blev glädjen långvarig? Icke!

Vi lägger till två minuter på matchen och kvitteringen är ett faktum. En säker straff från våra gäster gör att det lyser 2 – 2 på tavlan redan efter 19 minuters spel! Man undrade lite hur denna match skulle gestalta sig och vilket lag som skulle gå segrande ur bataljen.

I andra höjer vi precis allt! Precis som ”Spätta” säger byter matchen helt karaktär och vi gör allt det där vi saknade första 45. Vi kör formligen över våra gäster från Kalmar.

När domaren sätter pipan i munnen och blåser av efter 90 minuters kamp lyser det vackert 7 – 2 på tavlan. Mohammed som har kämpat lika mycket som Ralle för att få till målskyttet trycker dit två baljor under dom sista 45. Ralle är dock först ut med att trycka dit sitt andra mål för kvällen tidigt i andra. Mohammed sätter 4an efter ett missförstånd i försvaret, mycket vaket av ”Mumsmums”. Hammar byts in och fyller på med 5an, strax efter fyller Mohammed på med sitt andra och i matchminut 90 avslutar Dennis kvällens målkavalkad med att prickskjuta in 7an.

Nu suger vi på detta någon dag. Sedan laddar vi för ett hett derby borta mot Hultsfred FK på fredag kväll.