GGOIF - KAMLAR SÖDRA IF

FÖRSTA PINNEN I HAMN!

I 94e matchminuten fick vi äntligen jubla (trodde vi) efter att duktiga och löpstarka Mohammed "mumsmums" Ibrahim hittat fram med en finfin passning till Schwartz som knoppade dit tre välförtjänta pinnar...trodde vi!

Tyvärr hittade den assisterande domaren en offside och målet och dom välförtjänta pinnarna försvann lika snabbt som lönen den 25e. Alex är inte offside utan dom tar den på en annan hemmaspelare som inte inverkar på spelet, surt är bara förnamnet!

Tittar man över 90 minuter är vi det bättre laget, men visst glimtar våra gäster till då och då, framförallt i slutet av andra då deras två enda chanser i matchen trollas fram. Men Tom i mål visar ingen pardon när Kalmars jätte i offensiven avlossar stora kanonen. Riktigt snygg räddning av Tom!

Första 45 är inte speciellt bra från något håll. "Mumsmums" springer oerhört mycket på topp och visst skapar han några halvlägen på egen hand. Men vi lämnar den första halvleken med dom orden.

I andra är vi lite tyngre och mer resoluta, och det är i dom sista 15 minutrarna som chanserna vaskas fram.

Herman har ett finfint läge att spräcka nollan under dessa minutrar. Efter en hörna hittar bollen fram till Johan som befinner sig precis utanför straffområdet. "Herminator" lägger bollen till rätta, siktar och riktigt kyligt försöker lobba in bollen i gästernas vänstra kryss. Tyvärr hittar inte bolluslingen nätet utan drar sig som en magnet mot överliggaren istället.

Mohamed har ett friläge som serverades av våran outtrötliga mittfältsgeneral Linus Kassel. Tyvärr är den sista touchen mindre bra från Mohammed som får se tillsammans med oss åskådare bortakeepern hinna ut för att avvärja.

Tre poäng blev till en, men vi gläds åt det lilla. Nu siktar vi in oss på en trepoängare mot IFK Tuna nästkommande fredag.

Fredag 28 april, 19.30. Gullemon

GULLRINGENS GOIF - KALMAR SÖDRA IF 0 - 0