FÅGELFORS IF

FJÄRDE RAKA TREPOÄNGAREN!

 

Vi gör det vi ska, men det är inte mycket mer.

I ärlighetens namn är det våra gäster som trillar boll och är det lag som visar störst vilja och kamp där ute på plastgräset på Arena Ceos. Sent på fredagseftermiddagen står det klart att gräsmattan på Gullemon inte klarar en match. Regnet har tyvärr gjort sitt på ett negativt sätt, och den så vanligtvis vackra mattan påminner mer om lervälling än om en vacker gräsmatta.

 

Vi startar helt okej och får 1 - 0 genom James. Det var troligen inte det svåraste målet James har stått för då han får helt öppet mål efter en mindre bra insats från gästernas målvakt. Det är bara att tacka och ta emot. Finfint förarbete genom Adrian...

Efter målet är det Fågelfors som tar tag i taktpinnen och jakten på en kvittering. Vi vinner inga andrabollar och attityden där ute lyser med sin frånvaro. Tom i mål är anledningen till att vi kan gå till pausvila med just 1 - 0.

 

Tidigt i andra gör vi 2 - 0 genom Adrian, efter en fin framspelning av James. James som inte bara har sinne för mål visar även denna kväll att sinnet för assist är minst lika bra. 3 - 0 kommer genom Mohammed efter en fin assist från just nämnda James.

 

Mohammed är nästa kille att visa fina assistfötter genom att servera kvällens fjärde målskytt. Ralle tar i för kung och fosterland och spikar däremed kvällens slutresultat, 4 - 0.

 

Slutligen ska det sägas att Fågelfors spelar riktigt fin fotboll. Det är ganska tydligt att laget saknar det där sista framåt. Det kan handla om stukat självförtroende, men nog har vi mött sämre motstånd som ligger betydligt högre upp i serien.

 

Bäst i GoIF.

Alex, Tom och James.

Läs om matchen.

TRUPPEN

Adrian Mathiasson

Albin Gustafsson

Alexander Hellenstierna

Alexander Swartz

Anton Palmér

Björn Stridh

Christian Simonsson

David Henriksson

Dennis Isaksson

Dick Johansson

Hampus Wulff

Isack Thuresson

James Weber

Jesper Wärnehall

Joel Nilsson

Johan Hermansson Liström

Jonathan Gustafsson

Marcin Muszka

Mohammed Ibrahim

Ola Lindblom

Petter Gustafsson

Rasmus Bexell

Robin Hammar

Tom Polder

Tobias Carlsson

William Lynbech

Åter till matchrapport >>>

Fredag 15 sep, 19.30 ARENA CEOS

GULLRINGENS GOIF - FÅGELFORS IF 4 - 0

Mål: Rasmus Bexell, Mohammed Ibrahim, James Weber, Adrian Mathiasson

Gullringens GoIF

Gullemon

598 73 GULLRINGEN

0492-22003

kansli@gullringensgoif.se